www.gnnetcom.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


frakt och leverans

Vi packar din konst med extra försiktighet och tar det så snabbt som möjligt. Ta reda på hur du beräknar fraktkostnader och leveranstider nedan.

FÖRPACKNING

• Affischer och konsttryck rullas med tjockt papper för att skydda mot skador innan de förpackas i korrugerade triangulära fraktbehållare eller -rör.

• Inramade föremål täcks säkert och placeras i justerbara korrugerade insatser som låser ramen i läge.

Order Processing & Delivery Expectations

Uppskatta din konsts ankomst genom att lägga till bearbetnings- och transiteringstiderna nedan.

Vänligen notera:

• Detta är endast en allmän riktlinje för våra behandlingstider. Se produktinformationen för din valda produkt för att se hur snart det förväntas ske.

• Inramat, monterat, duk och andra servicealternativ till alla destinationer levereras med en spårbar metod. Poster och utskrifter till de flesta europeiska länder skickas också med spårning.

• Om du beställer en kombination av lager och specialorder och affischer, kan beställningstiden vara 3-4 dagar (vi kan leverera dessa varor tillsammans i en försändelse).

• För att erbjuda dig lägsta fraktkostnader kombinerar vi liknande föremål i en försändelse. I händelse av att ett föremål är tillfälligt slut i lager eller på backorder kan vi hålla resten av dina artiklar om vi förväntar oss att produkten snart kommer att fyllas på igen. Så snart den kommer in i vårt lager skickar vi hela din order till dig i en försändelse.

SPARA DIN BESTÄLLNING

Du kan snabbt kontrollera statusen för en aktuell order med ditt beställningsnummer och e-postadress.

Dessutom skickar vi dig ett spårningsnummer så snart din inramade, monterade, duk eller annan servad vara skickas. Poster och utskrifter till de flesta europeiska länder skickas också med ett spårningsnummer.

RETURNS POLICY

Vänligen returnera dina oönskade varor till oss inom 14 dagar. Om du vill ha en utbyte skicka tillbaka till oss inom 28 dagar.

Om du har betalt med kredit- eller betalkort kan du komma till en av våra rikstäckande länder, ta din fraktbrev och de varor du vill återvända till, och butiksteamet ger dig gärna en återbetalning eller utbyte.

Hur kommer jag att veta om du har mottagit min beställning framgångsrikt?

När beställningen har behandlats skickas ett bekräftelsemeddelande till dig. Detta är vanligtvis inom några timmar.

Observera att det här kan gå in i din skräppost / spam e-postmapp om du inte har handlat med oss ​​online tidigare.

Alternativt kan du kontrollera statusen för din order genom att logga in på ditt konto och sedan klicka på Mina beställningar.

SKALL jag betala för att återvända till min order? Du kan returnera din beställning till någon gratis, men om du använder en transportör eller annan posttjänst måste du betala.

Vi kan inte ta order som betalas av PayPal igen i butik.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.gnnetcom.se